Indulhatunk? Nemzetközi fuvarozás
spéci Sebi-előnyökkel

Akár belföldi, akár nemzetközi fuvarozás esetén érdemes olyan partnert keresnie, aki többet is tud nyújtani, mint az elvárható minimum: hogy a rakomány épen és biztonságosan eljusson A pontból B pontba.

Nem kell többé külföldre utazó ismerőseit szívességekkel terhelnie, mert kisebb a csomagokat is rövid idő alatt, profin eljuttatjuk a címzetthez. Olcsónak tűnő, alkalmi megoldások persze mindig akadnak, de nem érdemes ezekben feltételek nélkül bíznia. Gyakran több velük az utólagos fejfájás, mintha egy, a nemzetközi fuvarozás területén jártas szállítási specialistát bízna meg.

Mi ilyen extrákat nyújtunk a
nemzetközi fuvarozás terén?

  • Számunkra nincs olyan, hogy „másodosztályúˮ ügyfél. Konkrétan: nem kell „nagyˮ megrendelőnek lenni ahhoz, hogy különleges figyelmet és gondos kiszolgálást kapjon. Például nem kell színültig megtöltenie a kocsit, nálunk nem feltétel a full kocsis rakomány. Ha kevesebb a szállítandó áruja, akkor is indulunk.
  • Mi is utáljuk a felesleges bürokráciát. Ezért külön hangsúlyt fektettünk arra, hogy ne a csomag raktári, kézről kézre adogatásával teljen az idő, hanem minél gyorsabban és biztonságosan célba juttassuk azt külföldre. Mi azért foglalkozunk az adminisztrációval, hogy fuvarozhassunk. És nem fordítva! Ezen a téren így szól a jelmondatunk.
  • Nem szabvány csomagolású vagy csomagolatlan gépet, bútort, egyéb nagyméretű tárgyakat, kerekes gépet, biciklit és motorkerékpárt a gyakran kötelező szétszerelés nélkül is szállítunk. Háziállatokat épen és egészségesen költöztetünk új, esetleg külföldi otthonukba. Értékes kincsként, sajátunkként vigyázunk az ügyfelünk bármilyen holmijára, ezért a megrendelőink nyugodtan bíznak ránk értékes műtárgyakat, festményeket is.
  • Nálunk, a Sebinél nincsenek akadékoskodások, kivételek és kifogások az ügyfélkapcsolatokban. Csomagja nyugodtan lehet törékeny és érzékeny, nagy odafigyelést igénylő tárgy, mert gondosan vigyázunk rá. Sőt az se számít, hogy kisebb vagy nagyobb, szükség esetén hosszabb-rövidebb ideig raktározzuk is a küldeményét. Egyetlen feltételt szabunk megrendelőinknek: legyen mozdítható, férjen be a kocsiba a rakomány. És akkor már mehet is bármi, amit szállítani legális.

De mindezekért az extrákért  vajon extrán is kell fizetni? Dehogy. Tekintse meg ajánlatunkat a linken, mert meg fogja Önt győzni, és már indulhat is a nemzetközi fuvarozás!