Szállítás, csomagküldés, és költöztetés Svédországba

Szeretnéd, hogy csomagjaid sértetlenül és gyorsan célba érjenek? Akkor válassz minket! Cégünk a kifejezetten a külföldi szállításra és költöztetésre szakosodott, velünk biztonságban megérkezik küldeményed. Tudunk segíteni a kiköltözésben, illetve a visszaköltözésben is. És velünk szinte bármilyen különleges csomagot kivitethetsz vagy hazaküldhetsz.

Svéd kommentek 1

Már 5 éve heti rendszerességgel szállítunk Magyarország és Svédország között. Legnagyobb büszkeségünk a sok pozitív visszajelzés megbízóinktól, akik szerint pontosak, kedvesek és korrektek vagyunk:

Svédországban ezeket a városokat látogatjuk a leggyakrabban: Malmő, Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Norrköping, Stockholm, Örebro, Karlstadt

De igény esetén természetesen a fenti városok a környékére is tudunk szállítást szervezni. Illetve Európán belül nemzetközi költöztetést is vállalunk.

Vállaljuk nem szabványos csomagok kézbesítését, például: kerékpár, háziállat, hangszer, régiség, műtárgy, festmény, autóalkatrész, és akár raklapos árú küldésében is tudunk segíteni. Az évek alatt sokan bíztak meg minket teljes körű költöztetéssel és már Svédországon belüli költözésben is vettünk részt.

Örömmel segítünk a különleges és a sürgős küldemények szállításában is! A legkülönlegesebb kérésekre is szoktunk megoldást találni.

Svéd kommentek 2

Rendszeresen meghirdetjük a járatok indulásának időpontját a főoldalon. Csomagok átvétele egyeztetés alapján történik. A csomagok átadása előtt, néhány órával üzenetet küldünk.

A csomagokat szükséges, jól és biztonságosan lezárni, illetve kérjük a feladót és a címzettet (név, cím) a csomagon feltüntetni. Abban az esetben, ha törékeny vagy romlandó vagy más speciális elbánást igénylő csomagról van szó, kérjük informálj minket erről.

(Alkoholt, dohányárut és más jövedéki terméket, valamint illegális terméket nem szállítunk. A csomag tartalmáért a feladót terheli a felelősség.)

Rendeld meg most a szállítást, ide kattintva!

Standard útvonalunk

Budapest

Győr

Bécs

Pozsony

Prága

Drezda

Berlin

Hamburg

Aalborg

Kolding

Odense

Koppenhága

Malmö

Helsingborg

Värnamo

Göteborg

Jönköping

Stockholm

Budapest


A térképen nem jelölt helyiségekbe is szállítunk, egyeztetés szerint.

Átlag csomag árlista Malmö és környéke

Az útvonaltól eltérő szállítási cím esetén felárat számítunk fel.
A felárak megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

SúlyÁr/HUFÁr/SEK
0-10 kg10 000 Ft300 SEK
10-20 kg14 500 Ft450 SEK
20-30 kg19 500 Ft600 SEK
30-40 kg24 500 Ft750 SEK
40-50 kg27 500 Ft850 SEK
Kerékpár14 500 Ft450 SEK

50 kg fölött kérje árajánlatunkat.

Árlista Halmstad / Göteborg / Jönköping / Stockholm

Az útvonaltól eltérő szállítási cím esetén felárat számítunk fel.
A felárak megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

SúlyÁr/HUFÁr/SEK
0-10 kg13 000 Ft400 SEK
10-20 kg18 000 Ft550 SEK
20-30 kg22 500 Ft700 SEK
30-40 kg27 500 Ft850 SEK
40-50 kg32 000 Ft1000 SEK
Kerékpár18 000 Ft550 SEK

50 kg fölött kérje árajánlatunkat.

A fent megadott árak, 1/2 óra rakodási időt tartalmaznak.

Kis súlyú (pl. habszivacs) küldeményeknél térfogatsúly alapján számolunk.
Számolás alapja: SZ (cm) x H (cm) x M (cm) / 6000 = térfogatsúly (kg).

Egyéb küldemények esetén
(pl. kerékpár, robogó, bútor, raklapos áru, kisállat, …)
kérje egyedi árajánlatunkat.

* A díjak 2017 februártól, visszavonásig érvényesek.

Itt olvasható egy kedves megbízónk véleménye:

 • Köszönöm, hogy ezzel a kitűnő szolgáltatással, amit nyújtanak szebbé teszik családommal történő kapcsolat tartást

  Köszönöm, hogy ezzel a kitűnő szolgáltatással, amit nyújtanak szebbé teszik családommal történő kapcsolat tartást, különös tekintettel az ünnepekre. Köszönöm, hogy nem kell aggódnom, hogy időben, és hiánytalanul, épségben odaér szeretteimhez a csomag, ezzel nekik is örömet szerezve.

  Kívánok nagyon jó egészséget, sikereket és minden jót a további tevékenységükhöz.

  Köszönettel, és tisztelettel:
  Kisné Szigetvárról

 • Nagyon elégedett voltam a Sebestyén Transzport szolgáltatásával.

  Nagyon elégedett voltam a Sebestyén Transzport szolgáltatásával. Egy hangszert kellett Magyarországra küldenem, és ami különösen tetszett, hogy Sándor rugalmasan kezelte a találkozónkat itt is, otthon is. Azonnal reagált, és meg akarta oldani! Pontos volt és tudtam, hogy jó kezekben van a hangszerem. Az szállítás ára is kedvező volt! Köszönettel:

  Sz.Zsuzsa

 • Mindenkinek ajánlani tudom csak!

  Sürgősen szükségem volt egy szállításra a minap és felhívtam a Sebestyén fuvarozó céget, különböző problémáim voltak a csomagjaimmal kapcsolatban, hihetetlen gyors és hatékony volt ahogy Sanyi megoldotta a problémákat. Ez most már a második alkalom volt, nagyon elégedett voltam az árral, a szolgáltatással és ahogyan kezeltek mint ügyfél. Mindenkinek ajánlani tudom csak! És köszönöm.

  Herényi Hajni

 • Az árukat a megbeszélt időben, kifogástalan állapotban vettük át

  A cég szolgáltatásával teljes mértékben meg voltunk elégedve. Az árukat a megbeszélt időben, kifogástalan állapotban vettük át. Rugalmasság, segítőkészség, megbízhatóság és ügyfélcentrikusság jellemzi a céget a tapasztalataim alapján. Már tervben van egy újabb fuvar velük Debrecenből Koppenhágába.

  Kata

 • A fuvarkövetés, kommunikáció kiváló

  A Sebestyén Bt-vel jó ideje dolgozunk együtt. Eddig minden megbízásunknak tökéletesen eleget tettek. A fuvarkövetés, kommunikáció kiváló. Csak ajánlani tudjuk…

  Lindmayer Erzsébet - AIRMAX Cargo Budapest Zrt.

 • Rugalmas, segítőkész, megbízható csapat

  A Sebestyén Bt-vel közel 2 éve kerültünk üzleti kapcsolatba. Azóta is folyamatosan együttműködünk. Rugalmas, segítőkész, megbízható csapat. Kiszámítható, korrekt árakkal, gyors kiállással, pontos szolgáltatást nyújtanak. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

  Tünde - Global Ink Trade Kft.

 • Köszönöm a gyorsaságot és a megbízhatóságot!

  Ami nagyon jól esett, hogy Sanyi mindenre ami számomra problémának tűnt azt mondta, hogy MEGOLDJUK NE AGGÓDJ! Én a teljes fodrászüzletemet hozattam ki, és minden hiánytalanul megérkezett! Bútorok, anyagok, ja és a párom biciklijét is sérülésmentesen szállította, ami azért is volt nagyon fontos, mert ez a bicikli Ausztráliából származik és a párom nagyon szereti! Ami még szimpatikus, hogy az ára nagyon kedvező volt. Sehogy nem tudtam volna ennyi pénzért ezeket a dolgokat ideszállítani (Koppenhágába). Köszönöm a gyorsaságot és a megbízhatóságot!

  Gabriella

A megrendelés menete:

 1. A megrendelés (online megrendelőlap)
 2. Adatok egyeztetése (csomag átvételéről, stb…)
 3. A csomag átvétele (szállítólevélen, megrendelőlap alapján)
 4. A szállítási díj kifizetése (megegyezés szerint, a címzett átadáskor is fizetheti)
 5. Tényleges leszállítás és átadás.

Svédországi szállítását rendelje meg most…