Szállítás Németországba

Örülünk, hogy üdvözölhetjük a Sebitrans weboldalán. Rendszeresen szállítunk Dánia, Svédország és Magyarország között. Útvonalunk Németország északi területén vezet keresztül, így szolgáltatásunk itt is igénybe vehető. Leggyakrabban látogatott városok: Drezda, Berlin, Lipcse, Hamburg, Bremen, Lübeck, a teljesség igénye nélkül…

Németország fővárosába – Berlinbe szállítottunk már bútorokat, személyes dolgokat csomagokban, raklapon műszereket. Berlinből – Magyarországra autó alkatrészt, Berlinből Koppenhágába ülőgarnitúrát.

Drezdába is a legkülönfélébb szállítmányt kézbesítettük. Brémába szállítottunk Koppenhágából alkatrészeket, Budapestről Brémába kerékpárokat.

Hamburgból – Magyarországra robogót, Budapestről Hamburgba raklapos küldeményt. Hamburgi kikötőbe orvosi műszereket, melyeket Afrikába hajóztak be.

Németország északi részében is sok Magyar ember talált új otthonra vagy talált  jobb megélhetést. Kint élő honfi társainknak nagyon fontos, hogy kapcsolataikat életben tartsák magyarországi családtagjaikkal, barátaikkal. Mi a biztonságos,korrekt szállítással szeretnénk mindehhez hozzá járulni. Lübeck közeléből több ízben szállítottunk Budapestre bútorokat, régiségeket és Budapestről Lübeck közelébe antik szekrényt, csomagot.

Új szolgáltatás : Bútor és egyéb dolgok RAKTÁROZÁSA Budapesten…

Standard útvonalunk

Budapest

Győr

Bécs

Pozsony

Prága

Drezda

Berlin

Hamburg

Aalborg

Kolding

Odense

Koppenhága

Malmö

Helsingborg

Göteborg

Karlstad

Jönköping

Stockholm

Budapest


A térképen nem jelölt helyiségekbe is szállítunk, egyeztetés szerint.

Sok kedves megrendelőnk rendszeresen szállíttat velünk. Németország és  Magyarország viszonylatában. Itt olvasható egyikük véleménye rólunk:

 • Köszönöm, hogy ezzel a kitűnő szolgáltatással, amit nyújtanak szebbé teszik családommal történő kapcsolat tartást

  Köszönöm, hogy ezzel a kitűnő szolgáltatással, amit nyújtanak szebbé teszik családommal történő kapcsolat tartást, különös tekintettel az ünnepekre. Köszönöm, hogy nem kell aggódnom, hogy időben, és hiánytalanul, épségben odaér szeretteimhez a csomag, ezzel nekik is örömet szerezve.

  Kívánok nagyon jó egészséget, sikereket és minden jót a további tevékenységükhöz.

  Köszönettel, és tisztelettel:
  Kisné Szigetvárról

 • Nagyon elégedett voltam a Sebestyén Transzport szolgáltatásával.

  Nagyon elégedett voltam a Sebestyén Transzport szolgáltatásával. Egy hangszert kellett Magyarországra küldenem, és ami különösen tetszett, hogy Sándor rugalmasan kezelte a találkozónkat itt is, otthon is. Azonnal reagált, és meg akarta oldani! Pontos volt és tudtam, hogy jó kezekben van a hangszerem. Az szállítás ára is kedvező volt! Köszönettel:

  Sz.Zsuzsa

 • Mindenkinek ajánlani tudom csak!

  Sürgősen szükségem volt egy szállításra a minap és felhívtam a Sebestyén fuvarozó céget, különböző problémáim voltak a csomagjaimmal kapcsolatban, hihetetlen gyors és hatékony volt ahogy Sanyi megoldotta a problémákat. Ez most már a második alkalom volt, nagyon elégedett voltam az árral, a szolgáltatással és ahogyan kezeltek mint ügyfél. Mindenkinek ajánlani tudom csak! És köszönöm.

  Herényi Hajni

 • Az árukat a megbeszélt időben, kifogástalan állapotban vettük át

  A cég szolgáltatásával teljes mértékben meg voltunk elégedve. Az árukat a megbeszélt időben, kifogástalan állapotban vettük át. Rugalmasság, segítőkészség, megbízhatóság és ügyfélcentrikusság jellemzi a céget a tapasztalataim alapján. Már tervben van egy újabb fuvar velük Debrecenből Koppenhágába.

  Kata

 • A fuvarkövetés, kommunikáció kiváló

  A Sebestyén Bt-vel jó ideje dolgozunk együtt. Eddig minden megbízásunknak tökéletesen eleget tettek. A fuvarkövetés, kommunikáció kiváló. Csak ajánlani tudjuk…

  Lindmayer Erzsébet - AIRMAX Cargo Budapest Zrt.

 • Rugalmas, segítőkész, megbízható csapat

  A Sebestyén Bt-vel közel 2 éve kerültünk üzleti kapcsolatba. Azóta is folyamatosan együttműködünk. Rugalmas, segítőkész, megbízható csapat. Kiszámítható, korrekt árakkal, gyors kiállással, pontos szolgáltatást nyújtanak. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

  Tünde - Global Ink Trade Kft.

 • Köszönöm a gyorsaságot és a megbízhatóságot!

  Ami nagyon jól esett, hogy Sanyi mindenre ami számomra problémának tűnt azt mondta, hogy MEGOLDJUK NE AGGÓDJ! Én a teljes fodrászüzletemet hozattam ki, és minden hiánytalanul megérkezett! Bútorok, anyagok, ja és a párom biciklijét is sérülésmentesen szállította, ami azért is volt nagyon fontos, mert ez a bicikli Ausztráliából származik és a párom nagyon szereti! Ami még szimpatikus, hogy az ára nagyon kedvező volt. Sehogy nem tudtam volna ennyi pénzért ezeket a dolgokat ideszállítani (Koppenhágába). Köszönöm a gyorsaságot és a megbízhatóságot!

  Gabriella

Rendelje meg németországi szállítását most!